Uvodite Call Centar?

Poštovani,

ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo kraći sastanak sa Vama. Naime, VoipBON Call Centar je obogaćen sa dva nova modula „Anketa“ i „Prodaja-CRM“ čije bismo najbitnije karakteristike želeli da Vam predstavimo u daljem tekstu.

Modul „Anketa“ je snažan alat za ispitivanje javnog mnjenja, a naročito može doći do izražaja sada kada su parlamentarni izbori pred nama. Samo neke od mogućnosti koje Vam modul „Anketa“ nudi su pojedinačni i grupni izveštaji po agentima, popis poziva sa rezultatima, pretraživanja kontakata, izveštaji o rezultatima anketa koji su dostupni u realnom vremenu.

Vaši agenti mogu sada samo jednim klikom uputiti poziv prema odabranom kontaktu, tokom razgovora ispunjavati anketu sa unapred pripremljenim odgovorima, a Vi nakon njihovog završenog razgovora imate rezultat dodat u statistiku. Sada ankete možete raditi i sami, puno povoljnije, brže i na način koji sami odredite, kao i sve pratiti u realnom vremenu.

Na primer, ako uzmemo da je prosečno trajanje poziva tokom anketiranja 2 minuta po korisniku, minut razgovora putem VoipBON servisa je 0,11 € , što znači da je prosečna cena poziva 0,22€. Ukoliko odlučite da sprovedete svoju anketu na uzorku od 10.000 ispitanika, cena ankete iznosi 2.200€. Verujemo da ste i sami primetili koliko možete uštedeti koristeći VoipBON servis i modul „Anketa“.

Modul „Prodaja-CRM“ je namenjen preduzećima koja se bave direktnom prodajom, telemarketingom ili jednostavno preduzećima koja žele da ubrzaju ugovaranje poslovnih sastanaka, prezentacija ili zadataka za svoje zaposlene, a u isto vreme imate direktan kontakt sa korisnikom.

Ugovoreni sastanci, prezentacije ili zadaci su Vam dostupni za pretraživanje, a zajedno sa izveštajima su dostupni u realnom vremenu, što znači da uvek imate potpuni uvid u dogovorene sastanke što Vam svakako olakšava izradu rasporeda za Vaše zaposlene. Osim ovih evidentnih prednosti, dostupni izveštaji i statistike Vam svakako mogu pomoći u procenama uspešnosti za određeni vremenski period ili za dalju organizaciju poslovanja.

Mogućnosti Call centra

 • Nije potrebna instalacija ili kupovina skupe opreme
 • Korišćenje uz pomoć besplatne softphone PC aplikacije
 • Aktivacija za svega 5 minuta
 • Prijava više agenata
 • Pretraživanje imenika po ključevima: država, županija, grad, ulica
 • Pozivanje na klik
 • Označavanje statusa poziva odnosno korisnika
 • Izveštaji: dnevni po agentu, dnevni ukupni pozivi
 • Unos imenika iz datoteke
 • Modul za anketiranje pozvanih kontakata
 • Neograničen broj anketa, pitanja, odgovora
 • Izveštaji anketa odmah nakon ispunjavanja (u realnom vremenu)
 • Modul za praćenje rada prodaje, izveštaji o uspešnosti održanih sastanaka

Verujemo da ste uvideli koje Vam sve mogućnosti i benefite mogu doneti moduli „Anketa“ i „Prodaja-CRM“ u Vašem poslovanju, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo Vam omogućili uvid u više informacija o navedenim modulima i dogovorili potencijalni sastanak sa Vama.

 

Novosti

Video upute
Ovaj tekst ne postoji na Srpskom jeziku

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoipBON-a nalazi i usluga Call centar. Za korišćenje usluge plaća se mesečna naknada, a [...]

Pratite nas