Call Shop

Callshop – idealna usluga za vile, male hotele, turističke komplekse, naselja i kampove, internet caffee, marine…

VoipBON CallShop

Callshop je mesto na kojem je moguće telefonirati po znatno povoljnijim cenama nego što je to uobičajeno.

Callshop rešenje je pogodno za vile, male hotele, turističke komplekse i naselja, kampove, internet kafiće, marine i ostale lokacije koje posećuju turisti.

Za pružanje usluge potreban je ATA adapter na koji se mogu priključiti dva ili više analognih telefonskih aparata, kao i računar sa štampačom koji služi za ispis računa. Naplata se vrši prema cenama koje vlasnik Callshopa sam određuje, a koje su ugrađene u softver.

Detaljni podaci o trajanju poziva, trošku po linijama i naplati obavljenih razgovora prikazuju se putem licenciranog programa, koji je deo VoipBON servisa. Uštede kod međunarodnih poziva penju se i do 90 % u odnosu na nacionalne operatere što vlasnicima Callshopa nudi dodatni izvor zarade.

Naplata poziva – preko online servisa
OnLine CallShop je proširen VoipBON korisnički interfejs gde administrator CallShop-a ima potpun uvid u kompletan telefonski sistem, aktivne pozive, trajanje poziva i sve događaje po jednom ili svim telefonskim brojevima.
Prednost OnLine CallShopa je u tome što nema velikih ulaganja u telefonsku centralu i programe za naplatu. Usluga podržava do 1000 lokala (telefonskih uređaja).

Naplata poziva – integrisana u telefonsku centralu
PBX CallShop je program integrisan u iPBX/Trixbox/3CX baziran na Asterisk platformi otvorenog koda. Pogodan je za veće objekte koji imaju sopstvenu telefonsku centralu ili je planiraju ugraditi u sistem.

Naplata poziva – preko softvera na PC
PC CallShop je program instaliran na računaru korisnika Ili PC Kasa. Idealno je rešenje za turističke agencije, restorane, manje kancelarije u turističkim mestima koji svojim gostima žele omogućiti povoljnije telefoniranje, a pri tom žele i zaraditi.

Naplata poziva – 3cx hotel
3CX VoIP telefonski sistem je moderan softverski sistem VoIP hotelskih centrala koje su lako upravljive i vrlo efikasne. Uključuju posebne mogućnosti i omogućuju zamenu starih i skupih sistema centrala. Postojeće analogne telefone u sobama mogu se i dalje koristiti u novom sistemu. Prelaskom na VoIP, svoje telekom troškove možete prepoloviti.

Naplata poziva – callshop bon, 30%
Izdvojite se od konkurencije i bez ikakvih ulaganja ponudite gostima VoIPBon za telefoniranje putem interneta . Ostvarite dodatnu zaradu na proviziji, a svojim gostima pružite uslugu više prodajom VoIP Bon-a bez ikakvih ulaganja.

Novosti

Video upute
Ovaj tekst ne postoji na Srpskom jeziku

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoipBON-a nalazi i usluga Call centar. Za korišćenje usluge plaća se mesečna naknada, a [...]

Pratite nas