Privatni korisnici

Koristite VoipBON One, razgovarajte sa porodicom i prijateljima u zemlji i inostranstvu bez straha od visokih telekom računa. VoipBON telekom servis je jednostavan i pristupačan za korisnika.

Privatnim korisnicima VoipBON nudi paket usluga koje čine Voice, SMS i FAX usluge prilagođene za privatne korisnike.  Jednostavan i user friendly web interfejs putem kojeg se ostvaruju pozivi i koje omogućuje kontrolu, osnova je za VoipBON servis. Naplata poziva se realizuje putem prepaid kartica koje pružaju mogućnost potpune kontrole troškova, a korisnik ih kupuje prema  svojim potrebama.

Primeri korišćenja VoipBON usluga

VoIPBON ONE (Telefon, FAX, SMS)

Telefon – Telefoniranjem preko voipbona možete ostvariti značajne uštede prema svim svetskim destinacijama. Također moguće je i jeftinije telefonirati kada ste u inostranstvu.

Prenos broja – prebacite vaš broj na VoipBON i ostvarite uštedu od 50% u odnosu na cenu pretplate koju plaćate.

SMS / FAX – šaljite SMS i FAX poruke preko interneta, u mogućnosti ste poslati istu poruku na više primalaca. Postavljajte SMS podsetnike, odgođeno slanje SMS poruke omogućava vam slanje čestitki ili podsetnika.

DID Broj

DID Broj – pretplatom na VoipBON telefonski broj postanite dostupni gde god se nalazite u svetu.

Inozemni DID Broj – pretplatom na međunarodni broj omogućite vašoj rodbini i poznanicima da vas zovu po ceni lokalnog poziva zemlje u kojoj se nalaze.

 

Privatnim korisnicima nudimo sledeće mogućnosti

Kontaktirajte nas da razgovaramo o vašim potrebama ili kliknite ovde da se BESPLATNO registrujete i isprobajte našu uslugu.


 

Novosti

Video upute
Ovaj tekst ne postoji na Srpskom jeziku

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoipBON-a nalazi i usluga Call centar. Za korišćenje usluge plaća se mesečna naknada, a [...]

Pratite nas