Call Centar

Call centar je usluga namenjena korisnicima koji žele sa jedne ili više lokacija istovremeno da upute ili prime veći broj telefonskih poziva. Za razliku od rešenja drugih providera VoipBON Call Center ne zahteva bitna ulaganja u opremu i aplikacije, već se za korišćenje usluge plaća naknada. Mogli bismo slikovito reći da se radi o „komunikaciji u oblacima“.

VoipBON CallCenter

VoipBON Call center usluga omogućava svojim korisnicima da istovremeno kontaktiraju veliki broj korisnika telemarketinga, pružajući tehničku podršku za proizvode i usluge ili informacije o proizvodima. Komunikacija između operatera i korisnika odvija se dvosmerno pa je iz tog razloga omogućen i veći broj dolaznih poziva prema zaposlenima u pozivnom centru. Osim glasovnih poziva, uz uslugu pozivnog centra nudimo mogućnost SMS usluga koje se mogu integrisati u postojeća aplikativna rešenja.

Opcije snimanja razgovora radi poboljšanja usluge i nadzora agenata u pozivnim centrima, evidencija poziva, ponovno biranje propuštenih ili zauzetih brojeva, kao i evidencija prometa po pojedinom agentu samo su neke od mnogo mogućnosti koje VoipBON Call center pruža korisniku.

Pozivni centar se u velikoj meri može personalizovati za potrebe svakog korisnika prema potrebama poslovanja. Usluga Call center se integriše u postojeća telekomunikaciona rešenja korisnika.

Osim preduzeća koja Call center usluge koriste radi pružanja tehničke pomoći, ova usluga je pogodna preduzećima koja se bave ispitivanjem javnog mnjenja, oglašavanjem, kao i preduzećima koja žele da unaprede svoje poslovanje dodatnim uslugama.

 • Nije potrebna instalacija ili kupovina skupe opreme
 • Korištenje uz pomoć besplatne softphone PC aplikacije
 • Aktiviranje za svega 5 minuta
 • Prijava više agenata
 • Pretraživanje imenika po ključevima : država , županija , grad , ulica
 • Pozivanje na klik
 • Označavanje statusa poziva odnosno korisnika
 • Izveštaji : dnevna po agentu , dnevni ukupni pozivi
 • Unos imenika iz datoteke
 • Modul za anketiranje pozvanih kontakata
 • Neograničen broj anketa , pitanja , odgovora
 • Izveštaji anketa odmah nakon ispunjavanja ( u realnom vremenu )
 • Modul za praćenje rada prodaje, izveštaje efikasnosti odrađenih sastanaka

Modul „Anketa“ unutar VoipBON Call Center rešenja je snažan alat za ispitivanje javnog mnjenja, koji svoju primenu može naći u medijima, tokom političkih kampanja ili tokom marketinških kampanja.

Vaši agenti koristeći VoipBON Call Center i njegov modul „Anketa“ mogu na brz i efikasan način sprovoditi ankete na način koji Vi sami zamislite, u vremenu i na grupi ispitanika koje ste Vi odredili. Više nema potrebe za naručivanjem anketa od agencija koje Vam to skupo naplate, sada uslove i način anketiranja određujete i sprovodite upravo Vi.

Unos pitanja i ponuđenih odgovora se vrši putem korisničkog interfejsa, a unosi se kasnije mogu prepraviti ili dodavati. Agenti prilikom pozivanja odabiraju između ponuđenih odgovora i nakon završenog poziva pohranjuju podatke za svaki pojedini kontakt, a Vi nakon toga u bilo koje vreme imate trenutni uvid u rezultate anketiranja, zašto gubiti vreme kada su Vam rezultati ankete uvek nadohvat ruke.

Osim rezultata koje možete dobiti trenutno, jednostavnosti i mogućnosti koje modul „Anketa“ pruža, svakako valja napomenuti i povoljnu cenu anketiranja koju Vam možemo prikazati na sledećem primeru: Prosečno vreme trajanja poziva prilikom anketiranja je najviše do dve minute, minut razgovora putem , što znači da je prosečna cena poziva 0,22€. Ukoliko odlučite da sprovedete svoju anketu na uzorku od 10.000 ispitanika, cena ankete iznosi 2.200€.

Verujemo da ste prepoznali mogućnosti i dobrobiti koji Vam se pružaju korišćenjem modula „Anketa“, te Vas stoga i pozivamo da ih iskoristite u potpunosti!

Unapredite i ubrzajte dogovaranje poslovnih sastanaka, prezentacija ili zadataka unutar svog preduzeća uz pomoć VoipBON Call Centra i „Prodaja – CRM“ modula.

Osim direktnog pristupa potencijalnim klijentima putem VoipBON Call Center rešenja, sada možete tokom razgovora sa njima dogovoriti i potencijalni sastanak, prezentaciju ili daljnji kontakt koji Vaši agenti u Call Centru mogu dodeliti nekom od Vaših zaposlenih i organizovati im raspored mnogo jednostavnije i efikasnije.

Rezultati i dogovoreni sastanci ili drugi zadaci su Vam uvek vidljivi u bilo kojem vremenskom periodu i obnavljaju se u realnom vremenu, što znači da uvek imate uvid u dogovorene potencijalne sastanke. Lista zadataka se na taj način lagano proverava i rade se dnevni ili nedeljni rasporedi za Vaše zaposlene.

Pretraživanje dogovorenih sastanaka, izveštaji i statistike mogu Vam poslužiti u kasnijoj organizaciji poslovanja, a velika prednost je to što to sada imate sve na jednom mestu i dostupno Vam je u nekoliko klikova mišem.

Pojednostavite svoje poslovanje sa VoipBON Call Center rešenjem i „Prodaja – CRM“ modulom!

Jednostavno i precizno pretraživanje
Jednostavno i precizno pretraživanje
Brzo i sigurno upravljanje pozivima
Brzo i sigurno upravljanje pozivima
Brzo i intuitivno anketiranje skraeuje ukupno vreme obavljanja ankete
Brzo i intuitivno anketiranje skraćuje ukupno vreme obavljanja ankete

Realtime reports - Izveštaji svih anketa u realnom vremenu
Realtime reports – Izveštaji svih anketa u realnom vremenu

Više detalja

Kontaktirajte nas da razgovaramo o Vašim potrebama ili kliknite ovde da se BESPLATNO registrujete i isprobajte našu uslugu.

Novosti

Video upute
Ovaj tekst ne postoji na Srpskom jeziku

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoipBON-a nalazi i usluga Call centar. Za korišćenje usluge plaća se mesečna naknada, a [...]

Pratite nas