DID Brojevi

Opšte

Zakupom telefonskog broja stranih zemalja svojim poslovnim partnerima olakšajte saradnju i budite ispred konkurencije.

DID broj je usluga preusmeravanja poziva. Zakupom DID broja bilo koje strane zemlje, omogućujete poslovnim partnerima iz te zemlje da vas zovu lokalno, po njihovim lokalnim tarifama, kao da se tamo i nalazite.
Tako svojim partnerima pružate mogućnost mnogo povoljnijeg telefoniranja, približavate se svom tržištu, i jačate partnerske odnose.
Osim DID brojeva iz svih županija Republike Hrvatske, nudimo DID brojeve za sve evropske i svetske zemlje sa opcijom biranja nekoliko gradova unutar iste zemlje.

Opširnije

DID telefonski broj (Direct Inward Dialing) je geografski telefonski broj koji se dodeljuje pojedinačno za sve veće svetske gradove.

To je virtuelni geografski telefonski broj koji je potpuno nezavisan od provajdera telekomunikacionih usluga. Jedna od njegovih prednosti je apsolutna mobilnost.

Naime, DID broj se veže uz IP telefon (SIP račun), koji možete koristiti svuda gde je dostupan Internet, nezavisno od Vašeg geografskog položaja.

Potreban je samo neki od uređaja – mobilni, računar, laptop ili ATA, koje je moguće spojiti na analogni telefon. DID brojevi se korisnicima iznajmljuju na 1,3,6 ili 12 meseci.

Za narudžbinu DID brojeva, potreban Vam je VoIPBON račun. Narudžbina se odvija online, putem vašeg ličnog korisničkog računa.

Mogućnosti preusmeravanja

Dolazne pozive moguće je preusmeriti na fiksni telefonski broj ili na broj vašeg mobilnog telefona. Na taj način ste uvek dostupni i možete otvoriti virtuelnu kancelariju bilo gde u svetu.
Na primer ukoliko ste unajmili broj u Italiji sve pozive možete usmeriti na vaš fiksni broj. Tako ste omogućili svojim partnerima da vas zovu po ceni lokalnih tarifa u Italiji. U tom slučaju plaćate najam DID broja i cenu poziva po cenovniku voipBONa.

DID broj možete koristiti na više načina i sami ga podesiti putem svog korisničkog računa:

SIP Account – preusmeravanje na SIP račun voipBONa
PSTN Broj – preusmeravanje na telefonski broj ili broj mobilnog uređaja
Fax2mail – primite fax na DID Broj i primite ga na svoj mail
URI – tj. na IP centralu
Drugi provajderi – unajmite DID broj preko nas, a možete ga koristiti putem voipBON-a ili bilo kog drugog VoIP provajdera.

Govorni kanali: 2 ili više govorna kanala

Broj govornih kanala:

  • 2 govorna kanala (2 istovremena poziva)
  • Mogućnost proširenja govornih kanala po potrebi korisnika

 

IVR – Najavna poruka

Najavna poruka je poruka koja se slušaocu uključuje nakon pozivanja nekog broja, a zatim automat nudi mogućnost daljeg izbora odeljenja ili usluga (Kliknite 1 za prodaju….).
Ova usluga se naplaćuje mesečno nakon isteka obračunskog perioda.

IVR aplikacije: namenska aplikacija

Namenske aplikacije po zahtevu korisnika.

Geografski broj

DID broj je telefonski broj koji se može preneti sa jednog uređaja na drugi i može se koristiti nezavisno od lokacije. To znači da nije vezan fizički žicom na lokaciji za određenu telefonsku liniju.
DID broj je telefonski broj sa karakteristikom da se koristi preko VoIPa, a na njega možete primiti telefonski poziv kao i na svaki drugi telefonski broj upućen preko fiksnog ili mobilnog operatera.

 

Geografski broj u nizu

DID brojevi su numerički poređani, lako pamtljivi brojevi koje možete dodeliti po odeljenjima i po zaposlenima.

DID API

Moderna i fleksibilna platforma VoipBON-a nudi mogućnost da se sa svojim aplikacijama preko HTTP protokola spajate sa našim servisom i upravljate DID brojevima. Nakon nekoliko trenutaka sve željene promene su aktivne.

Porting brojeva

Postojeći broj možete u potpunosti prebaciti na VoIPBON i na taj način ostvarite velike uštede na pozivima i na mesečnoj naknadi.

Rešite se pretplate telekom operatera i smanjite mesečnu naknadu za 50%..

Novosti

Video upute
Ovaj tekst ne postoji na Srpskom jeziku

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoipBON-a nalazi i usluga Call centar. Za korišćenje usluge plaća se mesečna naknada, a [...]

Pratite nas