Rešenja

VoIPBON – usluge za svakoga

VoIPBON kreira usluge prilagođene potrebama klijenata i specifičnostima njihovog poslovanja. Osmišljavanje i prilagođavanje naših proizvoda i usluga različitim segmentima privrede rezultiralo je nizom rešenja koja korisnicima donose značajne uštede i tehnološki napredak. Svojim znanjem i iskustvom u oblasti telekomunikacija možemo ponuditi jednostavna i efikasna rešenja.

Male preduzeća


VoIPBON office – paket usluga koje nudimo malim preduzećima čine niska ili nikakva ulaganja u opremu, a efikasan sistem uštede troškova telekomunikacija.

Turizam


Callshop, SMS, Wifi, DID broj i Fax – usluge u turizmu koje pored uštede nude mogućnost za dodatnu zaradu. Bogatijom ponudom budite napredniji od konkurencije.

Prevoz i logistika


VoIPBON je grupu svojih proizvoda i usluga (sms, voice i fax) prilagodio potrebama prevozničkih i špediterskih preduzeća prema specifičnim zahtevima tog segmenta.

Privatni korisnici


Koristite VoIPBON One, razgovarajte sa porodicom i prijateljima u zemlji i inostranstvu bez straha od visokih računa za telekomunikacije. VoIPBON telekom servis je jednostavan i pristupačan za korisnika.

Novosti

Video upute
Ovaj tekst ne postoji na Srpskom jeziku

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoipBON-a nalazi i usluga Call centar. Za korišćenje usluge plaća se mesečna naknada, a [...]

Pratite nas