Pristup internetu

U turističkim objektima  jednostavno i bez velikih ulaganja pružite uslugu bežičnog pristupa internetu sa ili bez naplate.  Podignite kvalitet usluge na viši stepen, i pritom ostvarite dodatnu zaradu.

Malim ulaganjima moguće je ostvariti prepaid naplatu pristupa internetu. Za veće objekte sa više lokacija, moguće varijante naplate su free, prepaid ili postpaid.

Svaki korisnik u svom objektu ima mogućnost da odredi cenu ukoliko se radi o sistemu pristupa internetu sa naplatom, na primer uz izdavanje bonova za korišćenje interneta (1h, 2h, 5h, 1 dan ili 1 sedmica. Svaki korisnik dobija svoj bon koji sadrži user name i password za priključivanje na LAN mrežu. Ovakav sistem pruža zaštitu i potpunu kontrolu pristupa mreži za pružaoca usluge, jer bez pristupnih podataka nije moguće spajanje na mrežu.

Osim pristupa mreži, moguće je kontrolisati i količinu informacija koje korisnici preuzimaju putem bežićne mreže, kao i kontrola vremena provedenog na internetu.

Za svaki izdati bon za pristup internetu registruje se vreme i datum povezivanja, vreme i datum prekida, kao i računar sa kojeg je ostvaren pristup mreži.

Novosti

Video upute
Ovaj tekst ne postoji na Srpskom jeziku

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoipBON-a nalazi i usluga Call centar. Za korišćenje usluge plaća se mesečna naknada, a [...]

Pratite nas