ICT Sektor

VoipBON ICT je paket usluga koje nudimo preduzećima koja se bave uvozom, prodajom i servisiranjem uređaja iz ICT sektora. Za telekomunikacione usluge koje nudimo značajno je da su ulaganja u opremu minimalna ili uopšte nisu potrebna, povraćaj investicije je brz, a ušteda na telekom troškovima je značajna. Sva ponuđena rešenja se lako integrišu u postojeće sisteme.

U sklopu voipBON ICT paketa, korisnici mogu izabrati jednu ili više usluga koje voipBON servis nudi, a koje obuhvataju SMS, FAX, DID brojeve i uslugu VoIP telefonije. Korisnicima je omogućena i virtuelna privatna mreža (VPN), koja komunikaciju s poslovnicama čini besplatnom i smanjuje broj potrebnih telefonskih linija.

SMS usluga ima mnogo različitih načina primene; integracija SMS API u sopstvene aplikacije ili aplikacije razvijene za korisnike, SMS info usluga za račinarske servise, sms marketing za obaveštavanje kupaca, itd.

Usluge Voice su pogodne ukoliko često komunicirate s vašim inostranim partnerima.

Opcijom Call Shop internet kafićima dajemo novu dimenziju i više mogućnosti.

Sve navedene usluge su dostupne putem jednostavnog korisničkog interfejsa, putem koga se vrši potpuni nadzor i administracija.

ICT sektoru su na raspolaganju sledeće usluge

 

Novosti

Video upute
Ovaj tekst ne postoji na Srpskom jeziku

Uvodite Call Centar?
Poštovani, ovim putem bismo želeli da Vam skrenemo pažnju na novosti u ponudi VoipBON servisa i da ugovorimo [...]

CallCentar u oblaku!
Od sada se u ponudi VoipBON-a nalazi i usluga Call centar. Za korišćenje usluge plaća se mesečna naknada, a [...]

Pratite nas